Only Certified Products. Lees hier!

Over ons

ubs-overonsUniversal Business Solutions N.V. is een bedrijf gespecialiseerd in kantoorartikelen, drukwerk en het produceren, importeren en/of leveren van uw bedrukte  relatiegeschenken, promotieartikelen en ander reclame materiaal voorzien van uw logo, slogan en of boodschap. Uw relatiegeschenk kan natuurlijk ook onbedrukt geleverd worden. Grote aantallen aankunnen, snelle levertijd en kwalitatief goede producten zijn als een leidraad door het bedrijf verweven. We helpen graag met het vinden of ontwikkelen van het juiste geschenk voor uw relaties of om uw evenement of product(en) te promoten. Gericht op de zakelijke markt is Universal Business Solutions een uitstekende B2B partner voor o.a. de overheid, het bedrijfsleven, sociale-instellingen, horeca en verenigingen.
Het optimaliseren van uw communicatie is meer dan drukken. Wij stelden een gamma aan concepten en diensten samen die ervoor borg staan dat uw boodschap zo efficiënt mogelijk wordt overgebracht naar uw doelgroep, uw klant, uw prospect. Of het nu gaat om een commerciële boodschap, een administratieve procedure of een technische omschrijving, UBS zal steeds zoeken naar een concept en medium dat het meest kans biedt op een succesvolle informatieoverdracht.
Verkoop en Marketing
Hier start niet alleen de relatie met de klant, maar wordt ook permanent aandacht besteed aan het onderhouden van die relatie. Een trouwe klant moet je verdienen en dat doen we via een aangepaste dienstverlening, klantenzorgprojecten en persoonlijk contact. “We go that extra mile…”
Productie
UBS is een betrouwbare referentie wanneer het op het produceren van kwaliteitsdrukwerk aankomt. Met doeltreffende werkmiddelen en methodes en dankzij een integrale kwaliteitszorg waarborgen wij die kwaliteit steeds opnieuw.
Logistiek
Een correcte afhandeling van bestellingen en leveringen kan enkel wanneer achter de schermen een goed georganiseerde logistiek werkt. De kennis, ervaring en materieel hebben we in huis om in te gaan op de wensen van onze klanten. Leveringen “just in time”, op afroep of volgens andere modaliteiten? Wij bespreken dit steeds met onze klanten en garanderen een stipte uitvoering en levering.