Only Certified Products. Lees hier!

Ontwerpen aanleveren

DIGITAAL AANLEVEREN
Zo kunt u zonder problemen uw bestanden aanleveren. Qua programmatuur kunnen we het volgende digitaal verwerken.

file_types

Belangrijk:
Uw logo en/of tekst opmaken als vectorbestand en bewaren als Illustrator.eps, Illustrator.ai-bestand of Coreldraw cdr.
Een vector bestand is een grafische afbeelding die opgebouwd is uit vector informatie, die wordt gemaakt in een grafisch tekenprogramma.
Ze kunnen bestaan uit vele individuele objecten, opgebouwd uit lijnen, curves en vormen, aangevuld met kleuren, patronen en effecten.
Doordat de objecten uit vectoren bestaan kunnen ze onbeperkt geschaald worden, met behoud van kwaliteit.
Een vector afbeelding kan dus bijvoorbeeld 1.000% vergroot of verkleind worden waarbij alle details haarscherp in tact blijven.

Alléén voor full-colour bedrukking en op bijvoorbeeld mousepads en sleutelhangers, bij voorkeur een TIFF bestand op ware grootte,
in CMYK modus aanleveren met een minimale resolutie van 300 dpi. Minimale overvul van 5 mm aan alle zijden.

LETTERTYPES
Alle gebruikte lettertypes aanleveren of omzetten naar lettercontouren.

KLEUREN
Alleen PMS-kleuren (Pantone) gebruiken (uitgezonderd full colour drukwerk). Indien dit niet mogelijk is, stuur dan een kleurenstaal per post. De daarbij behorende PMS-kleur wordt dan zo nauwkeurig mogelijk voor u benaderd.

AANLEVEREN PER POST
Aanleveren op CD-ROM. Naast het digitale bestand, vragen wij u om altijd een print en druktechnische gegevens mee te sturen. Als er meerdere teksten en/of logo’s worden aangeleverd, a.u.b. ook een packlist toevoegen met artikelnummers, zodat wij kunnen zien welke tekst/logo bij welk artikel hoort.

AANLEVEREN PER E-MAIL
Graag alle bestanden die per e-mail verstuurd worden, verkleinen met behulp van Winzip of Stuffit. Of grotere files via WeTransfer.

Vermeld a.u.b. altijd uw bedrijfsnaam, adres,telefoonnummer,contactpersoon, klantnummer (indien voorhanden) en de naam van het programma waarin u aanlevert. Alleen dan kunnen wij uw opdracht snel en vakkundig behandelen.
E-mail uitsluitend uw digitale bestanden, met volledige adresgegevens, naar: info@ubsolutions.net

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: +597 452300