Only Certified Products. Lees hier!

Druktechnieken

Tampondruk:
Stempeltechniek die gebruikt wordt op egale materiaalsoorten zoals kunststof en imitatieleer, bijv. ballpoints, klokjes, schrijfmappen.

 

 

 

zeefdrukZeefdruk:
Deze druktechniek wordt voornamelijk gebruikt op niet egale materiaal soorten zoals stof, bijv. caps, tassen, paraplu’s, textiel.

 

 

 

lasergraverenLasergravure:
Een techniek waarbij met een laserstraal uiterst precies gegraveerd wordt. Wordt voornamelijk toegepast op diverse soorten metaal zoals bijv. staaflampen en op materialen met een speciale laklaag zoals de luxe schrijfwaren e.d.

 

 

etsenEtsen:
Een electrode druktechniek die wordt toegepast op metaal zoals bijv. metalen bekers, ballpoints, zakmessen, sleutelhangers.

 

 

 

blinddrukBlinddruk:
Uw logo wordt met behulp van warmte in het materiaal gedrukt. Wordt voornamelijk gebruikt op agenda’s.

 

 

 

foliedrukFoliedruk:
De folie wordt met behulp van warmte in het materiaal gedrukt in mat of glans. Wordt voornamelijk gebruikt op agenda’s.

 

 

 

stickerSticker:
Opdruk in standaardkleur(en) op een witte of transparante, krasvaste sticker. Deze wordt op het artikel of op de verpakking geplakt. Wordt voornamelijk gebruikt bij geschenkverpakkingen van bijv. kaarsensets en verpakkingen met inleg zoals bijv. gereedschapsets.

 

 

bordurenBorduren:
Machinale borduring in diverse kleuren. Wordt toegepast op textiel, bijv. handdoeken en kleding zoals overhemden en poloshirts.

 

 

 

domingDoming:
Doming stickers worden eerst haarscherp geprint in full color. Waarna ze op een A4 vel in een unieke vorm geslit worden. Daarna komt er een vloeibare harslaag op. Deze harslaag sluit precies aan op de vorm van de sticker waarna het 3D effect ontstaat. Het hangt van de hoeveelheid hars af hoe dik de doming sticker wordt. Naderhand worden de doming stickers te drogen gelegd en zijn ze klaar.